Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="villanelle" data-source="post: 539920" data-attributes="member: 1300"><p>Malgosimi ta twoja mąka to taka specjalnie do pizzy czy podobna do semoliny przeznaczonej do wypieku chleba? </p><p></p><p>Pytam, bo mam semolinę do wypieku chleba - tak jest napisane na opakowaniu po tłumaczeniu na polski. Natomiast spod naklejki widoczny jest napis &quot;...preparazione di pizza&quot;, więc się zastanawiam, czy ta mąka nie byłaby dobra.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="villanelle, post: 539920, member: 1300"] Malgosimi ta twoja mąka to taka specjalnie do pizzy czy podobna do semoliny przeznaczonej do wypieku chleba? Pytam, bo mam semolinę do wypieku chleba - tak jest napisane na opakowaniu po tłumaczeniu na polski. Natomiast spod naklejki widoczny jest napis "...preparazione di pizza", więc się zastanawiam, czy ta mąka nie byłaby dobra. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
Top
Bottom