Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="moni77" data-source="post: 603391" data-attributes="member: 73"><p>Małgosiu zbesztaj mnie no trudno..czytałam, dobrnęłam prawie do końca, ale mnie długie wątki wykańczają , a </p><p>mam wątpliwości co do końcowego etapu.</p><p>1) Wyciągam z lodówki, dziele na 3 czy na 2 i zostawiam pod folią na 3 h, następnie rozciągam i co?znów czekam? </p><p>2) czasy pieczenia sa rożne w zależności od piekarnika, czy istnieje jakiś wyznacznik gotowości jak w ciastach - np suchy patyczek?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="moni77, post: 603391, member: 73"] Małgosiu zbesztaj mnie no trudno..czytałam, dobrnęłam prawie do końca, ale mnie długie wątki wykańczają , a mam wątpliwości co do końcowego etapu. 1) Wyciągam z lodówki, dziele na 3 czy na 2 i zostawiam pod folią na 3 h, następnie rozciągam i co?znów czekam? 2) czasy pieczenia sa rożne w zależności od piekarnika, czy istnieje jakiś wyznacznik gotowości jak w ciastach - np suchy patyczek? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
Top
Bottom