Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="moni77" data-source="post: 604045" data-attributes="member: 73"><p>sos boski</p><p>pizza cos mi nie teges wyszła, wrąbali ja z hukiem, ale brzegi miałam zbyt chrupkie i twarde. Nie wiem czemu, piekla sie 10min w 250 na termoobiegu i wyciągałam jak brzegi były całkiem blade, a okazaly sie spieczone. Ciasto pod farszem było OK ,aczkolwiek nie wyrosło wcale, a miałam nadzieje na cienkie, ale jednak jak z Waszych zdjęć podrośnięte w dziury. Pewnie dlatego ,ze nadmiernie rozciągnęłam, ale spanikowalam ,bo mi przyszlo wiecej niz sie zpowiedzialo osob.z tym ze i tak nie wiem, jak moglabym zrobic 3 pizze z tej ilosci ciasta. I teraz nie wiem czy za malo wyrosla mi i mialam za malo ciasta, czy cos skopalam w procesie,ale robilam niemalże ze stoperem. Bablowalo jak rozciagałam, a w piecu nie urosło.</p><p>Help me</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="moni77, post: 604045, member: 73"] sos boski pizza cos mi nie teges wyszła, wrąbali ja z hukiem, ale brzegi miałam zbyt chrupkie i twarde. Nie wiem czemu, piekla sie 10min w 250 na termoobiegu i wyciągałam jak brzegi były całkiem blade, a okazaly sie spieczone. Ciasto pod farszem było OK ,aczkolwiek nie wyrosło wcale, a miałam nadzieje na cienkie, ale jednak jak z Waszych zdjęć podrośnięte w dziury. Pewnie dlatego ,ze nadmiernie rozciągnęłam, ale spanikowalam ,bo mi przyszlo wiecej niz sie zpowiedzialo osob.z tym ze i tak nie wiem, jak moglabym zrobic 3 pizze z tej ilosci ciasta. I teraz nie wiem czy za malo wyrosla mi i mialam za malo ciasta, czy cos skopalam w procesie,ale robilam niemalże ze stoperem. Bablowalo jak rozciagałam, a w piecu nie urosło. Help me [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
Top
Bottom