Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mysz" data-source="post: 727315" data-attributes="member: 1843"><p>planuję na jutrzejszy obiad</p><p></p><p>ale</p><p>1. czy mąką może być 650 czy mam kupić 500? mam w domu tylko castello 650 z lidla</p><p>2. na termoobiegu, tak??</p><p></p><p>strasznie się boję procesu rozciągania w powietrzu, wydaje mi się to kompletną abstrakcją w moim wykonaniu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mysz, post: 727315, member: 1843"] planuję na jutrzejszy obiad ale 1. czy mąką może być 650 czy mam kupić 500? mam w domu tylko castello 650 z lidla 2. na termoobiegu, tak?? strasznie się boję procesu rozciągania w powietrzu, wydaje mi się to kompletną abstrakcją w moim wykonaniu [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
Top
Bottom