- Sie 24, 2006
- 9,664
- 0
- 0
Niby bo dla mnie omlet to robiony na parze, z mąką, słodziutki...
W każdym razie, ten niby omlet jest w smaku poodobny do jajek sadzonych
Można go podawać z dżemem, z kukurydzą itp
2 jajka
1 łyżka śmietany lub mleka
olej do smażenia
sól do smaku
Jajka rozbić, dodać smietanę lub mleko, posolić. Dobrze rozbełtać
Wlewać na rozgrzany tłuszcz. Gdy się podsmaży z dołu a z góry jeszcze surowy - złożyć go na pół.
Polecam
W każdym razie, ten niby omlet jest w smaku poodobny do jajek sadzonych
2 jajka
1 łyżka śmietany lub mleka
olej do smażenia
sól do smaku
Jajka rozbić, dodać smietanę lub mleko, posolić. Dobrze rozbełtać
Wlewać na rozgrzany tłuszcz. Gdy się podsmaży z dołu a z góry jeszcze surowy - złożyć go na pół.
Polecam