- Sie 24, 2006
 
- 9,713
 
- 0
 
- 0
 
Niby bo dla mnie omlet to robiony na parze, z mąką, słodziutki... 
	
	
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		
	
 
W każdym razie, ten niby omlet jest w smaku poodobny do jajek sadzonych
		
	
 Można go podawać z dżemem, z kukurydzą itp  
	
	
	
		
		
		
		
	
	
		
	
 
2 jajka
1 łyżka śmietany lub mleka
olej do smażenia
sól do smaku
Jajka rozbić, dodać smietanę lub mleko, posolić. Dobrze rozbełtać
		
	
Wlewać na rozgrzany tłuszcz. Gdy się podsmaży z dołu a z góry jeszcze surowy - złożyć go na pół.
Polecam
		
	
	
		
			
		
		
	
			
			W każdym razie, ten niby omlet jest w smaku poodobny do jajek sadzonych
2 jajka
1 łyżka śmietany lub mleka
olej do smażenia
sól do smaku
Jajka rozbić, dodać smietanę lub mleko, posolić. Dobrze rozbełtać
Wlewać na rozgrzany tłuszcz. Gdy się podsmaży z dołu a z góry jeszcze surowy - złożyć go na pół.
Polecam