Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Niemiecki, ciemny, żytni chleb
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Durlikowa" data-source="post: 518708" data-attributes="member: 4182"><p>Wczoraj na pocieszenie siebie samej upiekłam, no i smaczny, wyszedł całkiem ciekawy smak, dla mojej córeczki i dlamnie naprawdę dobry bo lubię takie chleby. </p><p></p><p>No i stwierdzam że drożdżowe robi się łatwiej, dla pierwszoklasistow takich jak ja to dobra lekcja no konsystencje ciasta chlebowego, łatwiejsze w wykonaniu i jak do tej pory drożdżaki mi wychodzą zawsze, ale się użalam no nie.......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Durlikowa, post: 518708, member: 4182"] Wczoraj na pocieszenie siebie samej upiekłam, no i smaczny, wyszedł całkiem ciekawy smak, dla mojej córeczki i dlamnie naprawdę dobry bo lubię takie chleby. No i stwierdzam że drożdżowe robi się łatwiej, dla pierwszoklasistow takich jak ja to dobra lekcja no konsystencje ciasta chlebowego, łatwiejsze w wykonaniu i jak do tej pory drożdżaki mi wychodzą zawsze, ale się użalam no nie....... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Niemiecki, ciemny, żytni chleb
Top
Bottom