Wykonuję tort dla mojej znajomej i potrzebuję prosty przepis na krem, którym mogłabym go cienko przełożyć, jednak nie mogę znaleźć żadnego takiego przepisu, który spełniałby te wymagania. Ona jest na diecie, nie znosi margarynowatych mas ani budyni i nie wyobraża sobie zjeść coś, co zawiera surowe jajko.
Macie Państwo jakieś pomysły? Cały internet przeszukałam i nic nie mogę znaleźć.
Albo jakiś krem z wykorzystaniem cukru brązowego czy coś.
Sama myśląc wpadłam na takie oto prosty pomysł, żeby roztopioną, ostudzona gorzką czekoladę zmiksować z 200 ml kremówki, potem połączyć z homo serkiem 200 ml, jednak czy coś z tego wyjdzie?
Proszę o przepis.
Macie Państwo jakieś pomysły? Cały internet przeszukałam i nic nie mogę znaleźć.
Albo jakiś krem z wykorzystaniem cukru brązowego czy coś.
Sama myśląc wpadłam na takie oto prosty pomysł, żeby roztopioną, ostudzona gorzką czekoladę zmiksować z 200 ml kremówki, potem połączyć z homo serkiem 200 ml, jednak czy coś z tego wyjdzie?
Proszę o przepis.