dziunia @ 13 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1061462Caritko, ja bardzo lubię nugat, orzechy laskowe itp smaki, więc nie ma siły żeby mi te choinki nie smakowały
Eeee, to spoookoTroche mnie uspokoilas![]()
![]()
![]()
Ale i tak zaciskam kciuki, zeby bylo tak, jak mowisz![]()
![]()
ilonaaa @ 13 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1061467a ja robilam je niedawno ze smarowidlem nugatowo-kakaowym bo nie znalazlam nugatu. wiadomo, ze to nie to samo ale wyszly pyszne i bardzo kruchutkieSuper-Bardzo sie ciesze, ze wyszly, i ze smakowaly![]()
![]()
Caritka @ 21 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1064944Sliczne!![]()
![]()
Mialam ich nie robic w tym roku, ale kurcze, kusicie, ze normalnie sie zastanawiam....![]()
skąd ja to znam![]()
Caritka @ 21 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1064944Sliczne!![]()
![]()
Mialam ich nie robic w tym roku, ale kurcze, kusicie, ze normalnie sie zastanawiam....
Margot @ 21 Dec 2010 napisał:
Margot @ 21 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1065057hi hi , ja i tak robiłam
ufff, mam nadzieje, ze inne dziewczyny, tez zaskoczyly![]()
Margot...
Trza bylo mnie kopnac w oko, moze bym uwidziala, ze zezarlam "linijke"![]()
Caritka @ 21 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1064993Wlasnie zabieram sie za zrobienie ciasta (Oj, Wy niedobre
) i w przepisie zauwazylam blad...![]()
Chodzi o cukier, wczesniej napisalam, ze "100 g cukru waniliowego (uzylam bourbonu waniliowego Finesse )"
a oczywiscie mialo byc
100 g cukru
i paczuszka cukru waniliowego (uzylam... itd.)
Przepraszam!- W pierwszym poscie juz poprawilam.![]()
Blagam o wybaczenie.
Ja też tak robiłam; zwykły cukier plus waniliowy![]()
Margot @ 21 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1065065ha , ha ,ale ja też nie widziałam , brałam cukier i cukier waniliowy i dopiero dziś jak napisałaś się kapnęłam![]()
p.s dziś mi siostrzeniec chyba z 1/4 tych choinek wyżarł i twierdził ,że najlepsze z ciastek ,a jak powiedziałam stop to wziął się za inne ciastka jak pakowałam , a podobno nie był głodny , bo zupy nie chciał więcej jak pól talerza![]()
To bardzo wielki komplement- Bardzo sie ciesze, ze tak smakuja![]()
![]()
![]()
Margot, mnie zawsze brzuch bolal, jak mialam jesc zupe![]()
Maraa @ 21 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1065076Ja też tak robiłam; zwykły cukier plus waniliowy
Uffff![]()
-czyli nie bylo tak zle, jak myslalam.![]()
-ale az zbladlam, jak zobaczylam tego byka![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.