- Cze 5, 2007
- 3,130
- 0
- 0
Ogórki z Miodem
2kg ogórków
koper
chrzan
czosnek
goździki.
Zalewa:
1 szklanka octu
1 szklanka wody
1 szklanka cukru
1 łyżka miodu
Ogórki obrać i pokroić w grubsze talarki ,posolić i odstawić na noc.Zalać wodą.
Na dno słoika włożyć koper,chrzan i czosnek oraz po goździku. Zalaż zalewą i gotować 5-7 minut.
Pycha !
2kg ogórków
koper
chrzan
czosnek
goździki.
Zalewa:
1 szklanka octu
1 szklanka wody
1 szklanka cukru
1 łyżka miodu
Ogórki obrać i pokroić w grubsze talarki ,posolić i odstawić na noc.Zalać wodą.
Na dno słoika włożyć koper,chrzan i czosnek oraz po goździku. Zalaż zalewą i gotować 5-7 minut.
Pycha !