Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
One shot, one.... cookie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AnnaB." data-source="post: 796319" data-attributes="member: 8144"><p>A ja wczoraj upiekłam cynamonowe. Przy okazji - z tym chłodzeniem ciasta nie można jednak przedobrzyć. Wczoraj już myślałam, że mi sie ustrojstwo zepsuło, nic nie szło. Kiedy ciasto trochę jednak zmiękło w temperaturze kuchni, już poszło szybko. Czyli jak ze wszystkim, trzeba utrafić w złoty środek. </p><p></p><p>Dziękuję za stronę z przelicznikami. </p><p></p><p>Jeśli ktoś chce, to podam jeszcze przepis na serowe-wytrawne (z mojej instrukcji). Tylko nie mam zielonego pojęcia, o co chodzi z tym serem.</p><p></p><p>1 lb. (natural, not processed) sharp cheddar or aged Swiss, finely shredded (do not use pre-shedded packaged cheese)</p><p>1/2 cup butter, softened</p><p>2 teaspoons Worcestershire sauce</p><p>Dash of hot red pepper sauce</p><p>1 i 1/2 cups all-purpose flour</p><p>1/2 teaspoon salt</p><p>1 teaspoon paprika</p><p></p><p>Takie chrupanko z piwem, ależ to idzie w biodra.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AnnaB., post: 796319, member: 8144"] A ja wczoraj upiekłam cynamonowe. Przy okazji - z tym chłodzeniem ciasta nie można jednak przedobrzyć. Wczoraj już myślałam, że mi sie ustrojstwo zepsuło, nic nie szło. Kiedy ciasto trochę jednak zmiękło w temperaturze kuchni, już poszło szybko. Czyli jak ze wszystkim, trzeba utrafić w złoty środek. Dziękuję za stronę z przelicznikami. Jeśli ktoś chce, to podam jeszcze przepis na serowe-wytrawne (z mojej instrukcji). Tylko nie mam zielonego pojęcia, o co chodzi z tym serem. 1 lb. (natural, not processed) sharp cheddar or aged Swiss, finely shredded (do not use pre-shedded packaged cheese) 1/2 cup butter, softened 2 teaspoons Worcestershire sauce Dash of hot red pepper sauce 1 i 1/2 cups all-purpose flour 1/2 teaspoon salt 1 teaspoon paprika Takie chrupanko z piwem, ależ to idzie w biodra. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
One shot, one.... cookie
Top
Bottom