Sylwia1978
Member
- Maj 13, 2011
- 151
- 0
- 0
JAM @ 14 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1452414Bliżej ....
bliżej .....
I całośc
Właśnie moje dziecko stwierdziło że to jest żywa różaprześliczne nie wiem kiedy mi takie wyjdą![]()
![]()
Sylwia1978 @ 14 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1452432Właśnie moje dziecko stwierdziło że to jest żywa różaprześliczne nie wiem kiedy mi takie wyjdą![]()
no właśnie , a dziecko prawdę ci powie!![]()
JAM @ 14 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1452425Bo ich się nie dotyka... lewitują hihihihihihi![]()
Witam po małej przerwie ale widzę żeś się rozszalała ,no i dobrze ktoś rozruszał to forum mam pytanko czy ta rosa z oryginalnego żelu czy samoróbka
pozdrawiam
kaka-25 @ 15 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1452476Witam po małej przerwie ale widzę żeś się rozszalała ,no i dobrze ktoś rozruszał to forum mam pytanko czy ta rosa z oryginalnego żelu czy samoróbka
pozdrawiamrobię sama..
daje glukoze w syropie i żelatynę rozpuszczoną ( proporcje1na1) , podgrzewam mocno potem studzę. Trzeba ciągle mieszać w czasie stygnięcia bo żelatyna lubi się oddzielić( ale tak by było jak najmniej pęcherzyków powietrza w środku), jak już troszkę tężeje można nakładać "rosę" po kilku sekundach zastygaEfekt utrzymuje się kilka dni bo jak wyschnie całkiem to kurczy się i pęka.![]()
Nie mam dojścia jak też funduszy na gotowe produkty i kombinuje sama w necie są przepisy zastępcze.
JAM @ 15 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1452481robię sama..
daje glukoze w syropie i żelatynę rozpuszczoną ( proporcje1na1) , podgrzewam mocno potem studzę. Trzeba ciągle mieszać w czasie stygnięcia bo żelatyna lubi się oddzielić( ale tak by było jak najmniej pęcherzyków powietrza w środku), jak już troszkę tężeje można nakładać "rosę" po kilku sekundach zastygaEfekt utrzymuje się kilka dni bo jak wyschnie całkiem to kurczy się i pęka.![]()
Nie mam dojścia jak też funduszy na gotowe produkty i kombinuje sama w necie są przepisy zastępcze.myślałam że sama żelatynka, bo taką kiedys robiłam ale nie wiem jak z trwałością to było zjadane![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.