BeataSz @ 8 Sep 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1466507wiem, wiemon taki niedokończony jest, ale już masy nie miałam żeby coś mu w oczodoły wstawić
(aż szkoda mi było, ale nie pomyślałam wcześniej żeby sobie ociupinkę zostawić) a to była tylko nocna próba ćwiczeniowa z resztek![]()
. Dzisiaj zagniotę świeżą masę i znow będę ćwiczyć.
i ja bym nosek zmniejszyła, bo ten troche za dorosły jest ..
ale fajny jest![]()
BeataSz @ 8 Sep 2013 napisał:
Karina Cashel @ 8 Sep 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1466521JAM, prosze zdradz tajemnice, jak robisz te grzechotki, chodzi mi o ta przezroczysta kapsulke. Strasznie mnie to zaintrygowalo...
tu jest instrukcja: https://www.cincin.cc/index.php?s=&show...t&p=1451758
BeataSz @ 8 Sep 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1466566jeszcze z 10 razy i może dojdę do jakiej takiej wprawy...najgorsze jest to, że moja masa chyba trochę za bardzo lepka jest i strasznie ciążko jest cokolwiek drobnego z niej uformować ( pod wpływem ciepła rąk szyko się rozpływa), zapewne z jakiejś kupnej byłoby łatwiej...no ale złej baletnicy, to i...![]()
wymęczyłam jeszcze dwa i wczorajszemu powieki dokleiłam:ale fajne, szczególnie ten z nóżkmi do góry![]()
BeataSz @ 8 Sep 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1466583dzięki, spróbuję z rękawiczkami.
Fajne te "żywe" figurki, tylko tyle drutów w tym... a u mnie nie może być żadnych niejadalnych rzeczy w ozdobach, taką mam zasadę
Ostatni sposób jest w efekcie bez stelaża , robisz na drucie potem wyciągasz i masz didka![]()
Karina Cashel @ 10 Sep 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1467060Chcialam sprobowac, czy mi uda ulepic mojego pierwszego malucha, wg istrukcji JAM.
Wielkie dzieki JAM![]()
Nie lepilam co prawca z masy cukrowej tylko z marcepana, ale musialam sie pochwalic
Bo jest czym się chwalićGratuluje![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.