ola_wroclaw
Member
- Lis 20, 2012
- 496
- 0
- 0
Marta12 @ 6 Jun 2013 napisał:
Ostatnią edycję dokonał moderator:
Marta12 @ 6 Jun 2013 napisał:
JAM @ 6 Jun 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1439991Bucik ekstra![]()
Dzidziuś potem, dziś natchnął mnie spacer i kwiaty dookoła... a co najpiękniej kwitnie o tej porze roku?
bucik też ekstra, pewnietylko mam jedną uwagę... brakuje szablonu jakiegoś przynjamniej jeśli już tutka KROK PO KROKU się nei chce robić![]()
ja dziś na spacerze w parku widziałam różne piękności ale takich nie :/ zresztą się nei znam, i tak nie wiem jak się co nazywa. Za to interesuje mnie czy te pręciki robiłaś z masy czy jakieś gotowe-plastikowe? a jeśli z masy to kleiłaś je normalnie do tego stożka czy na druciku każdy?
JAM @ 6 Jun 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1440004I jedna bez flesza. pręciki są z masy, rolowane. zrobiłam całe mnóstwo przetrwało ledwie kilkaRóżanecznik
to takiego mam w ogrodzie, nawet pytalam tesciową ostatnio co to bo mi się spodobało
ojojoj... mam jakiś antytalent do kwiatów chyba![]()
JAM @ 7 Jun 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1440103CD... tego drugiego robiłam z mężem![]()
Trudno byłoby TAKIEGO zrobić w pojedynkęUroczy!![]()
Fotorelacja znakomita. Widać, że masz talent![]()
o.laz @ 7 Jun 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1440555JAM że niby te fiołki to zrobione przez ciebie już???(jestem w stanie w to uwierzyć po tym co tu prezentujesz) czy to prawdziwe i takie chcesz zrobić?
!*! a dzidziusie oba cudowne, jesteś niesamowita !*!
do takiego efektu to mi jeszcze BARDZO dalekodopiero kombinuje![]()
![]()
co do tortu może tutaj coś znajdziesz? http://www.cakeavenue.com.au/figurines1.html
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.