Pączki

Krystyna9

Well-known member
Cze 7, 2007
16,273
2,355
113
mnie wyszło chyba 21 > ja nie wyrastałam ciasta w lodówce ale rozmawiałyśmy z Alą o wyrastaniu, ale tych drugich pączków z mojego przepisu. Wydaje mi się, że to ciasto też możesz wyrastać w lodówce. Gotowych, uformowanych pączków raczej bym nie ryzykowała.
 

betsetse

Member
Cze 8, 2009
130
0
16
Krystyno jakiej używasz maki, u bzdurzyłam sobie ze w przepisie jest krupczatka ale jej nie widzę, dajesz zwykłą 450 ?
 

Krystyna9

Well-known member
Cze 7, 2007
16,273
2,355
113
Tu była zwykła tortowa, ale do drożdżowego lepsza jest mąka luksusowa. Krupczatkę daję w tych drugich pączkach (przepis też tu jest)
 

betsetse

Member
Cze 8, 2009
130
0
16
Krysiu dziękuję tak mi się wydawało ze krupczatkę gdzieś widziałam. To teraz nie wiem które zrobić? a które lepsze te czy te z krupczatka bo mam dylemat.
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy