Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Palony sernik baskijski San Sebastian
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1745729" data-attributes="member: 956"><p>Dziś upiekłam trzeci raz ten sernik i jestem zadowolona z koloru. Jutro zobaczę jaki w środku. </p><p>Piekłam w tortownicy fi 18 cm z 420 gramów serka Philadelphia i odpowiednio zmniejszonych ilości pozostałych składników 30 minut w 240°C.</p><p>[ATTACH]113359[/ATTACH]</p><p>Tak wyglądał tuż po wyjęciu z piekarnika, potem lekko opadł. Już siedzi w lodówce.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1745729, member: 956"] Dziś upiekłam trzeci raz ten sernik i jestem zadowolona z koloru. Jutro zobaczę jaki w środku. Piekłam w tortownicy fi 18 cm z 420 gramów serka Philadelphia i odpowiednio zmniejszonych ilości pozostałych składników 30 minut w 240°C. [ATTACH]113359[/ATTACH] Tak wyglądał tuż po wyjęciu z piekarnika, potem lekko opadł. Już siedzi w lodówce. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Palony sernik baskijski San Sebastian
Top
Bottom