Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
paluchy z piersi kurczaka w chrupiącej panierce goldflakes*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AnnaB." data-source="post: 897272" data-attributes="member: 8144"><p>Jedliśmy je przez dwa dni, ale moglibyśmy jeść i dłużej. Zaletą tej potrawy (oprócz bossskiego smaku) jest niesamowita prostota wykonania. Składniki panierki traktuję w mikserze, ale z umiarem, żeby nie wyszedł proszek. Potem tylko pokroić pierś i... voila... robi się samo.</p><p></p><p>Dzisiaj z brązowym ryżem i surówką z pekinki. </p><p></p><p>A fajne jest to, że mozna panierkę dostosować do swoich preferencji co do pikanterii.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AnnaB., post: 897272, member: 8144"] Jedliśmy je przez dwa dni, ale moglibyśmy jeść i dłużej. Zaletą tej potrawy (oprócz bossskiego smaku) jest niesamowita prostota wykonania. Składniki panierki traktuję w mikserze, ale z umiarem, żeby nie wyszedł proszek. Potem tylko pokroić pierś i... voila... robi się samo. Dzisiaj z brązowym ryżem i surówką z pekinki. A fajne jest to, że mozna panierkę dostosować do swoich preferencji co do pikanterii. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
paluchy z piersi kurczaka w chrupiącej panierce goldflakes*
Top
Bottom