Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pandoro di Verona
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1416035" data-attributes="member: 1024"><p>Jak ciasto urośnie do brzegu foremek lub troszkę ponad, jest gotowe do pieczenia.</p><p>Ja znając swoją sklerozę nastawiam timer. Inaczej też bym się zastanawiała, co, jak i kiedy....</p><p></p><p></p><p>Moje już upieczone. Trochę krzywo mi wyrosły, ale są ładne i pięknie pachną.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1416035, member: 1024"] Jak ciasto urośnie do brzegu foremek lub troszkę ponad, jest gotowe do pieczenia. Ja znając swoją sklerozę nastawiam timer. Inaczej też bym się zastanawiała, co, jak i kiedy.... Moje już upieczone. Trochę krzywo mi wyrosły, ale są ładne i pięknie pachną. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pandoro di Verona
Top
Bottom