Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pandoro di Verona
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 663321" data-attributes="member: 90"><p>A w tej lodówce to wyrosło Ci? Bo mnie się wydaje, że coś nie bardzo. Zresztą ja po wyrastaniu ciasta w zimnie zawsze dłużej niż 20-30 minut trzymam przed pieczeniem w temp. pokojowej. Małe drożdżówki to owszem mogą być krócej, ale dla większych drożdżowych czy chlebów wg mnie to za krótko, na oko widzę czy już jest gotowe do pieczenia. </p><p></p><p>Ja właśnie włożyłam moje ciasto do lodówki na te pierwsze 40 minut chłodzenia. Jak do tej pory ciasto bardzo ładnie się zachowuje, zobaczymy co będzie dalej.</p><p> Cały czas myślę, w co mam włożyć do pieczenia....na serio nie mam odpowiedniej formy...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 663321, member: 90"] A w tej lodówce to wyrosło Ci? Bo mnie się wydaje, że coś nie bardzo. Zresztą ja po wyrastaniu ciasta w zimnie zawsze dłużej niż 20-30 minut trzymam przed pieczeniem w temp. pokojowej. Małe drożdżówki to owszem mogą być krócej, ale dla większych drożdżowych czy chlebów wg mnie to za krótko, na oko widzę czy już jest gotowe do pieczenia. Ja właśnie włożyłam moje ciasto do lodówki na te pierwsze 40 minut chłodzenia. Jak do tej pory ciasto bardzo ładnie się zachowuje, zobaczymy co będzie dalej. Cały czas myślę, w co mam włożyć do pieczenia....na serio nie mam odpowiedniej formy... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pandoro di Verona
Top
Bottom