Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pandoro di Verona
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 798115" data-attributes="member: 1024"><p>Hazo, piękne ciasto i świetna forma.</p><p>Mnie też zawsze zdumiewa, jak bardzo jest leciutkie. Po prostu puszek- okruszek. </p><p>Powiem Wam, że mnie nie wydaje się szczególnie pracochłonne.</p><p>Fakt, trzeba do niego co jakiś czas zaglądnąć, ale zwykle tylko na kilka minut.</p><p>W międzyczasie można robić coś innnego. </p><p>Zawsze piekę go w wolnym od pracy dniu, kiedy i tak mam zaplanowane jakieś inne domowo - kuchenne zajęcia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 798115, member: 1024"] Hazo, piękne ciasto i świetna forma. Mnie też zawsze zdumiewa, jak bardzo jest leciutkie. Po prostu puszek- okruszek. Powiem Wam, że mnie nie wydaje się szczególnie pracochłonne. Fakt, trzeba do niego co jakiś czas zaglądnąć, ale zwykle tylko na kilka minut. W międzyczasie można robić coś innnego. Zawsze piekę go w wolnym od pracy dniu, kiedy i tak mam zaplanowane jakieś inne domowo - kuchenne zajęcia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pandoro di Verona
Top
Bottom