Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pandoro di Verona
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 842405" data-attributes="member: 151"><p>A co myślicie o tym, żeby zamrozić ciasto po ostatnim wałkowaniu, czyli przed ostatecznym wyrastaniem? Boję się, że nie wyrobię się czasowo z tą babką i chciałbym, żeby była jak najświeższa. Może mrożąc ciasto da się jakoś ułatwić cały ten proces?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 842405, member: 151"] A co myślicie o tym, żeby zamrozić ciasto po ostatnim wałkowaniu, czyli przed ostatecznym wyrastaniem? Boję się, że nie wyrobię się czasowo z tą babką i chciałbym, żeby była jak najświeższa. Może mrożąc ciasto da się jakoś ułatwić cały ten proces? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pandoro di Verona
Top
Bottom