Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pandoro di Verona
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 935720" data-attributes="member: 1024"><p>Caritko, nigdy nie miałam najmniejszych problemów z tym ciastem, co na szczęście widać na zdjęciach.</p><p>Myślę, że dużo zależy od samej mąki - jej rodzaju, wilgotności, a także od wprawy, ręki i oka &quot;cukiernika&quot;.</p><p>Nie sądzę, że czyjeś niepowodzenia mogły wyniknąć z 50 dodatkowych gramów mąki. To absurd i niesprawiedliwość. </p><p>Raczej brałabym pod uwagę brak doświadczenia i błędy techniczne. </p><p>W przepisie błąd powstały przy tłumaczeniu poprawiłam, ale sama będę robić tak, jak dotychczas.</p><p>Dla mnie właśnie takie jest idealne. Niech to będzie moim autorskim wkładem w ten przepis.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 935720, member: 1024"] Caritko, nigdy nie miałam najmniejszych problemów z tym ciastem, co na szczęście widać na zdjęciach. Myślę, że dużo zależy od samej mąki - jej rodzaju, wilgotności, a także od wprawy, ręki i oka "cukiernika". Nie sądzę, że czyjeś niepowodzenia mogły wyniknąć z 50 dodatkowych gramów mąki. To absurd i niesprawiedliwość. Raczej brałabym pod uwagę brak doświadczenia i błędy techniczne. W przepisie błąd powstały przy tłumaczeniu poprawiłam, ale sama będę robić tak, jak dotychczas. Dla mnie właśnie takie jest idealne. Niech to będzie moim autorskim wkładem w ten przepis. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pandoro di Verona
Top
Bottom