Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pandoro di Verona
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 935824" data-attributes="member: 1024"><p><strong>Caritko, zasadą tego forum jest to, że wpisujemy przepisy przez siebie wypróbowane.</strong></p><p><strong>Wypróbowałam wersję z dodatkiem 250 g mąki i taką wpisałam.</strong></p><p><strong>Nie uważam, że był to błąd</strong>. Większość z nas zmienia źródłowe przepisy w znacznym stopniu, dostosowując je do swoich potrzeb i wpisuje na forum w wersji, jaką uznaje za odpowiednią i sprawdzoną. Jakoś nie widziałam, by ktoś miał o to pretensje. Aferę o 50 g mąki uważam za wysoce niesmaczną i w związku z tym nie będę się więcej na ten temat wypowiadać, a Twoich uwag o ukrywaniu postów nawet nie chce mi się komentować.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 935824, member: 1024"] [B]Caritko, zasadą tego forum jest to, że wpisujemy przepisy przez siebie wypróbowane. Wypróbowałam wersję z dodatkiem 250 g mąki i taką wpisałam.[/B] [B]Nie uważam, że był to błąd[/B]. Większość z nas zmienia źródłowe przepisy w znacznym stopniu, dostosowując je do swoich potrzeb i wpisuje na forum w wersji, jaką uznaje za odpowiednią i sprawdzoną. Jakoś nie widziałam, by ktoś miał o to pretensje. Aferę o 50 g mąki uważam za wysoce niesmaczną i w związku z tym nie będę się więcej na ten temat wypowiadać, a Twoich uwag o ukrywaniu postów nawet nie chce mi się komentować. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pandoro di Verona
Top
Bottom