2-3 młode cukinie
ok 150 g białego sera
2 jajka
mąka i bułka tarta do panierowania
przyprawy
Cukinie kroimy wzdłuż ,przyprawiamy,obsmażamy szybko na złoty kolor.Wyjmujemy z patelni na papierowy ręcznik aby odessać tłuszczyk.Serek mieszamy z jajkiem przyprawami odrobiną siekanego koperku,nakładamy porcje sera na cukinie przykrywamy drugim plastrem cukini delikatnie obtaczamy w mące następnie w rozmąconym jajku i nakoniec w bułce tartej smażymy w gorącym tłuszczu na złoty kolor PYCHOTA!!!!
Ps. plastry cukini muszą być troszke grubsze i przy wyjmowaniu ich z patelni najlepiej pomagać sobie łopatką
ok 150 g białego sera
2 jajka
mąka i bułka tarta do panierowania
przyprawy
Cukinie kroimy wzdłuż ,przyprawiamy,obsmażamy szybko na złoty kolor.Wyjmujemy z patelni na papierowy ręcznik aby odessać tłuszczyk.Serek mieszamy z jajkiem przyprawami odrobiną siekanego koperku,nakładamy porcje sera na cukinie przykrywamy drugim plastrem cukini delikatnie obtaczamy w mące następnie w rozmąconym jajku i nakoniec w bułce tartej smażymy w gorącym tłuszczu na złoty kolor PYCHOTA!!!!
Ps. plastry cukini muszą być troszke grubsze i przy wyjmowaniu ich z patelni najlepiej pomagać sobie łopatką