Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
panierowana cukinia z białym serem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bazylinka" data-source="post: 553158" data-attributes="member: 3949"><p>2-3 młode cukinie</p><p>ok 150 g białego sera</p><p>2 jajka</p><p>mąka i bułka tarta do panierowania</p><p>przyprawy</p><p> Cukinie kroimy wzdłuż ,przyprawiamy,obsmażamy szybko na złoty kolor.Wyjmujemy z patelni na papierowy ręcznik aby odessać tłuszczyk.Serek mieszamy z jajkiem przyprawami odrobiną siekanego koperku,nakładamy porcje sera na cukinie przykrywamy drugim plastrem cukini delikatnie obtaczamy w mące następnie w rozmąconym jajku i nakoniec w bułce tartej smażymy w gorącym tłuszczu na złoty kolor PYCHOTA!!!!</p><p>Ps. plastry cukini muszą być troszke grubsze i przy wyjmowaniu ich z patelni najlepiej pomagać sobie łopatką</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bazylinka, post: 553158, member: 3949"] 2-3 młode cukinie ok 150 g białego sera 2 jajka mąka i bułka tarta do panierowania przyprawy Cukinie kroimy wzdłuż ,przyprawiamy,obsmażamy szybko na złoty kolor.Wyjmujemy z patelni na papierowy ręcznik aby odessać tłuszczyk.Serek mieszamy z jajkiem przyprawami odrobiną siekanego koperku,nakładamy porcje sera na cukinie przykrywamy drugim plastrem cukini delikatnie obtaczamy w mące następnie w rozmąconym jajku i nakoniec w bułce tartej smażymy w gorącym tłuszczu na złoty kolor PYCHOTA!!!! Ps. plastry cukini muszą być troszke grubsze i przy wyjmowaniu ich z patelni najlepiej pomagać sobie łopatką [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
panierowana cukinia z białym serem
Top
Bottom