PAPRYCZKOWE NIESPODZIANKI
Składniki na 4 porcje
• 6 papryczek małych (w różnych kolorach)
• 15 dkg masła
• 25 dkg sera feta
• 1 pęczek drobniutko posiekanego szczypiorku
• pieprz
• 1 ząbek czosnku
Etapy przygotowania
1. Czosnek obieramy i przeciskamy go przez praskę. Do czosnku dodajemy masło, ser feta i mieszamy to na gładką masę.
2. Dosypujemy szczypiorek, doprawiamy pieprzem - mieszamy.
3. Papryki oczyszczamy z pestek, płuczemy i osuszamy.
4. Napełniamy papryki farszem i wkładamy do lodówki na 20 minut.
DOSKONAŁY DODATEK DO RÓŻNYCH KANAPEK. POLECAM!!!
Składniki na 4 porcje
• 6 papryczek małych (w różnych kolorach)
• 15 dkg masła
• 25 dkg sera feta
• 1 pęczek drobniutko posiekanego szczypiorku
• pieprz
• 1 ząbek czosnku
Etapy przygotowania
1. Czosnek obieramy i przeciskamy go przez praskę. Do czosnku dodajemy masło, ser feta i mieszamy to na gładką masę.
2. Dosypujemy szczypiorek, doprawiamy pieprzem - mieszamy.
3. Papryki oczyszczamy z pestek, płuczemy i osuszamy.
4. Napełniamy papryki farszem i wkładamy do lodówki na 20 minut.

DOSKONAŁY DODATEK DO RÓŻNYCH KANAPEK. POLECAM!!!
