- Wrz 13, 2004
- 11,874
- 0
- 0
Super przepis, mało roboty, smaczne i też pochodzi od Aliny
Papryka z miodem
3 l zimnej, przegotowanej wody
0,5 l octu
2 szklanki cukru
miód
papryka, najlepiej różnokolorowa
paprykę pokroić w cząstki, poukładać do słoików. Dokażdego słoika dodać płaską łyżeczkę miodu. WYmieszać składniki zalewy. Wlać do słoików. pasteryzować 10 minut od zagotowania.
Prawda, że proste?
Papryka z miodem
3 l zimnej, przegotowanej wody
0,5 l octu
2 szklanki cukru
miód
papryka, najlepiej różnokolorowa
paprykę pokroić w cząstki, poukładać do słoików. Dokażdego słoika dodać płaską łyżeczkę miodu. WYmieszać składniki zalewy. Wlać do słoików. pasteryzować 10 minut od zagotowania.
Prawda, że proste?