- Mar 10, 2010
- 662
- 0
- 0
parmesanowe ciasteczka
przepis znalazłam w książce Johanny Maier( ale tytułu nie pamiętam):
60 g mąki
60 g parmesanu drobno startego
45 g masła
szczypta soli
Z podanych składników zagnieść ciasto, rozwałkować i wykrawać ciasteczka. piec na złoty kolor w temp. 150 stopni.Kształty ciastek ,,odgapiłam,, z przepisu Russkaya na Ciasteczka "Guziki "
przepis znalazłam w książce Johanny Maier( ale tytułu nie pamiętam):
60 g mąki
60 g parmesanu drobno startego
45 g masła
szczypta soli
Z podanych składników zagnieść ciasto, rozwałkować i wykrawać ciasteczka. piec na złoty kolor w temp. 150 stopni.Kształty ciastek ,,odgapiłam,, z przepisu Russkaya na Ciasteczka "Guziki "