Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Parówki dla naszych pociech i nie tylko
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 1460335" data-attributes="member: 2721"><p>Nie, nie, nie na smak. Ponoć bez cukru wydzie twarde mięso. Cukier ma zapewnić właściwą strukturę. </p><p>Zawsze się bałam partii nieudanego wyrobu, wiec nigdy nie pomijałam cukru w czysto naukowych celach, by zobaczyć, czy faktycznie. Stosuję tę metodę (tzn. dodaję niewielką ilośc cukru do wędlin) i wychodzi bardzo dobrze. Na smak nie ma to wpływu, nie jest &quot;słodko&quot; w smaku - i tak jest tam wystarczajaco soli i przypraw.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 1460335, member: 2721"] Nie, nie, nie na smak. Ponoć bez cukru wydzie twarde mięso. Cukier ma zapewnić właściwą strukturę. Zawsze się bałam partii nieudanego wyrobu, wiec nigdy nie pomijałam cukru w czysto naukowych celach, by zobaczyć, czy faktycznie. Stosuję tę metodę (tzn. dodaję niewielką ilośc cukru do wędlin) i wychodzi bardzo dobrze. Na smak nie ma to wpływu, nie jest "słodko" w smaku - i tak jest tam wystarczajaco soli i przypraw. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Parówki dla naszych pociech i nie tylko
Top
Bottom