- Lip 29, 2006
- 298
- 1
- 0
Ok. 600 g fasoli (miałam czerwoną ugotowaną, może być z puszki opłukana)
3-4 cebule usmażone na złoto
2 ząbki czosnku zmiażdzone( lub wcześniej wrzucone na wirujące noże)
2 łyżeczki majeranku
2 łyżeczki musztardy
oliwa z oliwek do uzyskania pożądanej smarowności(jak kto lubi)
sól, pieprz ziołowy
Miksować ok. 20 sek. obr.6
Małżowin myślał, że to mięsna pasta
Zmyśliłam sobie tą pastę z lenistwa, bo nie chciało mi się gotować bretonki
I pozwolę sobie wkleić Ker Twoj dip fasolowy , rózniło nas w robocie tylko parę godzin
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=1...mp;#entry391255
3-4 cebule usmażone na złoto
2 ząbki czosnku zmiażdzone( lub wcześniej wrzucone na wirujące noże)
2 łyżeczki majeranku
2 łyżeczki musztardy
oliwa z oliwek do uzyskania pożądanej smarowności(jak kto lubi)
sól, pieprz ziołowy
Miksować ok. 20 sek. obr.6
Małżowin myślał, że to mięsna pasta
Zmyśliłam sobie tą pastę z lenistwa, bo nie chciało mi się gotować bretonki
I pozwolę sobie wkleić Ker Twoj dip fasolowy , rózniło nas w robocie tylko parę godzin
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=1...mp;#entry391255