Pasta fasolowa

kermidt

Member
Wrz 17, 2004
44,979
6
0
Deanne, natka nie polezy zbyt dlugo, ale robilas bez niej, taka pasta powinna wytrzymac kolo tygodnia. Doprawiona octem na pewno, bo ocet konserwuje.
 

Izolda

Member
Lut 28, 2006
7,620
1
38
Yrsa robię jeszcze wersję z gałązką świeżego rozmarynu zamiast natki i łyżką octu winnego zamiast cytryny, też wymiata
lecker.gif
.
 

.agatka.

Member
Lis 7, 2008
14,687
2
0
Zrobiłam i ja.
Użyłam fasoli własnoręcznie ugotowanej, pominęłam oliwę, którą zastapiłam wodą spod fasoli.
Zapowiada się smacznie.
Zjem jutro na śniadanie jak się przegryzie
icon_smile.gif

 

.agatka.

Member
Lis 7, 2008
14,687
2
0
No i ten... przegryzła się.
icon_mrgreen.gif

Po zrobieniu zjadłam z chlebem, ale ogórka mi brakło. Czegoś brakowało, ot fasola z czosnkiem...
Później zjadłam z ogórkiem kiszonym. To jest to!

Myślę, że oliwa jest dość istotna. Ja ją pominęłam. Kiedyś zrobię "z" i porównam
icon_smile.gif


Dzięki Izoldo
anbetung.gif
 

Izolda

Member
Lut 28, 2006
7,620
1
38
Toć o tym ogórku kiszonym jest zaraz pod przepisem...
icon_lol.gif
. Moim zdaniem oliwa istotna, i na konsystencję i na smak
icon_smile.gif
.
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy