.agatka. @ 11 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1409050Rób asika. TO jest tak pyszne, że wyżeram samo.![]()
Tylko chłopu mojemu nie smakuje.Mówi, że za słone. Ale on porcję na 4 kromki nałożył na jedną. Czyli centymer chleba i 1,5 cm pasty.![]()
![]()
![]()
asika @ 12 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1409308robie,robie na pewno,a moge zrobic juz dzis,prawda?Spokojnie można ją przechowywać 2-3 dni (o ile wogóle przetrwa tyle czasu) - jak poleży to będzie nawet lepsza niż zaraz po zrobieniu, bo cebulka zdąży się przegryźć![]()
doris71 @ 12 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1409445bardzo smaczna, zjedli mimo pomidorów suszonych
(zawsze wydłubują bo nie lubią
)
Cieszę się - to można dodać więcej koncentratu wtedy![]()
sabuto @ 12 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1409477Czaję się i czaję muszę wreszcie zrobić,ale nie lubię słonego,a jak by tak dać połowę fety i resztę serka nie solonego?Jeśli lubisz fetę to pasta powinna Ci smakować, ale jeśli sama w sobie jest dla Ciebie jednak za słona to myślę, że jak najbardziej można spróbować z taką modyfikacją - napisz proszę jak wyszło![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.