- Cze 24, 2005
- 16,728
- 603
- 113
Pasta z wedzonego tofu
około 200 g (1 kostka) tofu wędzonego,
1 duża cebula (niezbyt drobno pokrojona i usmażona),
2- 5 łyżek majonez
2 zmiażdżone ząbki czosnku,
1 łyżka słodkiej czerwonej papryki,
1/ 4 łyżeczki pieprzu ziołowego,
tofu w całości pogotowałam ok. 10-15 minut,wystudziłam , starłam na tarce i dodałam ,
resztę składników.Pyszne wyszło,dobre do chleba.
Moi domownicy bardzo lubia tą pastę
około 200 g (1 kostka) tofu wędzonego,
1 duża cebula (niezbyt drobno pokrojona i usmażona),
2- 5 łyżek majonez
2 zmiażdżone ząbki czosnku,
1 łyżka słodkiej czerwonej papryki,
1/ 4 łyżeczki pieprzu ziołowego,
tofu w całości pogotowałam ok. 10-15 minut,wystudziłam , starłam na tarce i dodałam ,
resztę składników.Pyszne wyszło,dobre do chleba.
Moi domownicy bardzo lubia tą pastę
Ostatnią edycję dokonał moderator: