- Cze 1, 2009
- 53
- 0
- 0
0,50kg wątróbek drobiowych
2 jajka ugotowane na twardo
2 cebule
sól,pieprz,dobra oliwa
olej do smażenia
Umyte wątróbki usmażyć z cebulą na oleju nie soląc[żeby wątróbka nie stwardniała],wyłożyć na deskę,posiekać razem z jajkami niekoniecznie bardzo drobno.Dodać sól,pieprz,oliwę,podawać z pieczywem-przekąska lub danie kolacyjne.
2 jajka ugotowane na twardo
2 cebule
sól,pieprz,dobra oliwa
olej do smażenia
Umyte wątróbki usmażyć z cebulą na oleju nie soląc[żeby wątróbka nie stwardniała],wyłożyć na deskę,posiekać razem z jajkami niekoniecznie bardzo drobno.Dodać sól,pieprz,oliwę,podawać z pieczywem-przekąska lub danie kolacyjne.