Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasztet prawie świąteczny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1675345" data-attributes="member: 59"><p>Myślałabym że jest odwrotnie. W pasztecie nie ma już surowego mięsa... </p><p>Ja mam większość słoików do wekowania. Nigdy mi żaden w piekarniku nie pękł, a piekłam ciasta, które przecież wymagają wyższej temperatury. </p><p></p><p>Do gara, okazało się, że muszę kupić większe, a przede wszystkim wyższe słoiki, inaczej zakrętki są jednorazowe.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1675345, member: 59"] Myślałabym że jest odwrotnie. W pasztecie nie ma już surowego mięsa... Ja mam większość słoików do wekowania. Nigdy mi żaden w piekarniku nie pękł, a piekłam ciasta, które przecież wymagają wyższej temperatury. Do gara, okazało się, że muszę kupić większe, a przede wszystkim wyższe słoiki, inaczej zakrętki są jednorazowe. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasztet prawie świąteczny
Top
Bottom