- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
4 malutkie cukinie pokroić w talarki. Wrzucić je na patelnię z oliwą,
czosnkiem i peperoncino. Smażyć aż się zrumienią. Zdjąć z ognia.
Na drugiej patelni na 2 łyżkach oliwy obsmażyć obrane świeże krewetki. Podlać
białym winem.
Krewetki (bez „sosu”
przerzucić do cukini. Do naczynia , w którym smażyły
się krewetki wrzucić przekrojone na pół pomidory koktajlowe, doprawić i
chwilkę poddusić.
Pomidory połączyć z cukinią i krewetkami.
Wymieszać z makaronem
czosnkiem i peperoncino. Smażyć aż się zrumienią. Zdjąć z ognia.
Na drugiej patelni na 2 łyżkach oliwy obsmażyć obrane świeże krewetki. Podlać
białym winem.
Krewetki (bez „sosu”
się krewetki wrzucić przekrojone na pół pomidory koktajlowe, doprawić i
chwilkę poddusić.
Pomidory połączyć z cukinią i krewetkami.
Wymieszać z makaronem


