Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Pesto alla genovese
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1719828" data-attributes="member: 1024"><p>Obrodziła mi bazylia, którą posadziłam jako pożądane towarzystwo dla pomidorów. Nie jest moim ulubionym ziółkiem, ale w pesto przejdzie. Całości z pewnością na raz nie zużyję, część chce zamrozić, ale zastanawiam się, mrozić z serem czy bez? Jak robicie?</p><p>[ATTACH]107861[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1719828, member: 1024"] Obrodziła mi bazylia, którą posadziłam jako pożądane towarzystwo dla pomidorów. Nie jest moim ulubionym ziółkiem, ale w pesto przejdzie. Całości z pewnością na raz nie zużyję, część chce zamrozić, ale zastanawiam się, mrozić z serem czy bez? Jak robicie? [ATTACH]107861[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Pesto alla genovese
Top
Bottom