- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
Zmiksować:
1 ząbek czosnku
75 - 100 g pistacji (waga PO obraniu). Mogą być solone, mogą być niesolone
75 g orzeszków pinii
Sól (jeśli pistacje są niesolone)
Sporo parmezanu
Pieprz
Oliwę
Kilka pomidorów obrać i pozbawić pestek. Pokroić w paski
Szynkę suszoną pokroić w paski / kostkę
Gotować makaron
Do sosu dodać 2 â 3 łyżki wody spod makaronu
Wymieszać z makaronem
Dodać pomidory i szynkę
Posypać parmezanem. Smacznego
Zdjęcie takie sobie. Wybaczcie, nie chciało mi się kombinować, zbyt głodna byłam
1 ząbek czosnku
75 - 100 g pistacji (waga PO obraniu). Mogą być solone, mogą być niesolone
75 g orzeszków pinii
Sól (jeśli pistacje są niesolone)
Sporo parmezanu
Pieprz
Oliwę
Kilka pomidorów obrać i pozbawić pestek. Pokroić w paski
Szynkę suszoną pokroić w paski / kostkę
Gotować makaron
Do sosu dodać 2 â 3 łyżki wody spod makaronu
Wymieszać z makaronem
Dodać pomidory i szynkę
Posypać parmezanem. Smacznego
Zdjęcie takie sobie. Wybaczcie, nie chciało mi się kombinować, zbyt głodna byłam

Ostatnią edycję dokonał moderator: