- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
Na patelnię wlać kroplę oliwy
Wcisnąć ząbek czosnku
Wrzucić duuuużo świeżego szpinaku
Bardzo szybko podsmażyć, nie powinien całkiem oklapnąć!
Szpinak zmiksować ze sporą ilością parmezanu i ew. orzeszkami pinii/ migdałami /
słonecznikiem
Oddzielnie wysmażyć boczek / bekon / suszoną szynkę..
Makaron wymieszać z sosem szpinakowym, dorzucić kilka pomidorków koktajlowych,
posypać „skwarkami”
ps. do szpinaku można dodać trochę swieżej bazylii
Wcisnąć ząbek czosnku
Wrzucić duuuużo świeżego szpinaku
Bardzo szybko podsmażyć, nie powinien całkiem oklapnąć!
Szpinak zmiksować ze sporą ilością parmezanu i ew. orzeszkami pinii/ migdałami /
słonecznikiem
Oddzielnie wysmażyć boczek / bekon / suszoną szynkę..
Makaron wymieszać z sosem szpinakowym, dorzucić kilka pomidorków koktajlowych,
posypać „skwarkami”
ps. do szpinaku można dodać trochę swieżej bazylii
