Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Pieczona dynia z papryką i pesto
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="marianna" data-source="post: 1136338" data-attributes="member: 5086"><p>Proste i pyszne!</p><p></p><p>Pieczemy pokrojona w kostkę dynię, polaną delikatnie oliwą i całe czerwone papryki (miałam zachomikowaną dynię w zamrażarce) </p><p></p><p>Robimy pesto ze świeżej bazylii, która rośnie w doniczce na oknie </p><p></p><p>wystudzoną dynię smarujemy świeżutkim pesto, na to kładziemy oskórkowaną, pokrojoną w kostkę upieczoną paprykę, wierzch smarujemy pesto. Potem miskę z warzywną kompozycją odstawiamy na godzinę do lodówki, żeby się smaki wymieszały, </p><p>jemy z chrupiącą bagietką i popijamy schłodzonym, białym winem </p><p></p><p>zdjęcia nie ma, bo zostało szybko pożarte, danie jest kolorowe, radosne, żółto, czerwono zielone.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marianna, post: 1136338, member: 5086"] Proste i pyszne! Pieczemy pokrojona w kostkę dynię, polaną delikatnie oliwą i całe czerwone papryki (miałam zachomikowaną dynię w zamrażarce) Robimy pesto ze świeżej bazylii, która rośnie w doniczce na oknie wystudzoną dynię smarujemy świeżutkim pesto, na to kładziemy oskórkowaną, pokrojoną w kostkę upieczoną paprykę, wierzch smarujemy pesto. Potem miskę z warzywną kompozycją odstawiamy na godzinę do lodówki, żeby się smaki wymieszały, jemy z chrupiącą bagietką i popijamy schłodzonym, białym winem zdjęcia nie ma, bo zostało szybko pożarte, danie jest kolorowe, radosne, żółto, czerwono zielone. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Pieczona dynia z papryką i pesto
Top
Bottom