To nie będzie taki typowo chrupiący kurczak, jak np. z rożna, mnie też czasem wychodzi mniej zapieczona ta warstwa majonezowo-ketchupowa ale nie przeszkadza mi to , sam kurczak ma taki inny niż zwykle smak.
A śmiało można skórkę zdjąć z udek. Mam taką koleżankę, dla której skórka z kurczaka, to jest niejadalna rzecz i zawsze ją zdejmuje i ta moja wersja jej smakowała bardzo.Mój mąż też nigdy przenigdy nie zje skóry z kurczęcia, w tym wypadku też odrzucił, ale zachwycił się smakiem mięska i sosikiem, ma wspaniały majonezowy posmak![]()
Beatko, ten kurczak jest mniaaamć![]()
To nie będzie taki typowo chrupiący kurczak, jak np. z rożna, mnie też czasem wychodzi mniej zapieczona ta warstwa majonezowo-ketchupowa ale nie przeszkadza mi to , sam kurczak ma taki inny niż zwykle smak.
A śmiało można skórkę zdjąć z udek. Mam taką koleżankę, dla której skórka z kurczaka, to jest niejadalna rzecz i zawsze ją zdejmuje i ta moja wersja jej smakowała bardzo.No własnie, ja lubę taką mocno wytopioną, chrupiąca skórkę. Ale kurczak był i tak smaczny
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.