Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Pierniczki wg Bakerlady
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1045861" data-attributes="member: 956"><p>Jeśli ciasto ma się zepsuć to chyba lepiej upiec już z niego pierniki. Z własnej praktyki wiem, że można je piec niemal od razu po zrobieniu ciasta. Mnie kiedyś zabrakło pierników i dorabiałam tuż przed świętami. Piekłam wtedy na drugi dzień po zrobieniu ciasta. W smaku były tak samo dobre jak te z ciasta leżakującego.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1045861, member: 956"] Jeśli ciasto ma się zepsuć to chyba lepiej upiec już z niego pierniki. Z własnej praktyki wiem, że można je piec niemal od razu po zrobieniu ciasta. Mnie kiedyś zabrakło pierników i dorabiałam tuż przed świętami. Piekłam wtedy na drugi dzień po zrobieniu ciasta. W smaku były tak samo dobre jak te z ciasta leżakującego. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Pierniczki wg Bakerlady
Top
Bottom