Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Pierniczki wg Bakerlady
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 784003" data-attributes="member: 1024"><p>Moje pierniczki już upieczone. Piekłam 12 minut w 180 stopniach. Niestety, nie dałam do ciasta tej dodatkowej szklanki mąki, więc było lepkie i wymagało obfitego podsypywania przy wałkowaniu i wykrawaniu, czego nie lubię. </p><p></p><p>EDIT:</p><p>Niestety, pierniki smakiem też nie zachwycają.</p><p>Ale są na szczęście przepisy, w których i ciasto się cudownie wałkuje bez żadnego wspomagania, i smak w moim guście, więc powtarzać nie będę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 784003, member: 1024"] Moje pierniczki już upieczone. Piekłam 12 minut w 180 stopniach. Niestety, nie dałam do ciasta tej dodatkowej szklanki mąki, więc było lepkie i wymagało obfitego podsypywania przy wałkowaniu i wykrawaniu, czego nie lubię. EDIT: Niestety, pierniki smakiem też nie zachwycają. Ale są na szczęście przepisy, w których i ciasto się cudownie wałkuje bez żadnego wspomagania, i smak w moim guście, więc powtarzać nie będę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Pierniczki wg Bakerlady
Top
Bottom