Piernik dyniowy

Buka

Well-known member
Wrz 19, 2004
30,781
4,839
113
Beata przełożyła swoje ciasto, a ja kromeczki smarowałam powidłami.
icon_smile.gif

Doszłam do wniosku, że byłoby bardziej wilgotne, gdyby dynia była rozparowana, tak jak jest w przepisie, a moja była pieczona. Sprawdzę przy następnej produkcji.
 

bawareczka

Member
Wrz 7, 2010
3,391
0
0
mozliwe ja starlam na tarce o grubych oczkach i chwile poddusilam

a to przelozenie powidlami fajnie wyszlo i nie krzywe tylko artystyczne ;)
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy