Pimpek @ 5 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=406892Zrobiłam z połowy porcji i wyszła jedna duża keksówka. Troche za długo trzymałam w piekarniku... bo już tak późno było że przynęłam![]()
![]()
Właśnie nie wiem jak go przechowywać. Mam go wrzucić do woreczka i do lodówki? czy jak? Bo jednak wolałabym zostawić go na święta.
Ale faktycznie jest pyyysznypoecam wszystkim niezdecydowanym
Ja zawijam w pergamin i trzymam w worku, w chlodnym miejscu, ale nie w lodowce, chociaz pewnie i tak mozna w lodowie trzymac. Im dluzej polezy, tym bedzie smaczniejszy, zrobi sie mieciutki i delikatny. Ja jeszcze bede piec kolejna porcje, bo ta na swieta nie wystarczy.
Ciesze sie, ze Ci smakowal![]()
Dolly @ 6 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=407945a można go zrobić w formach do muffinków?
chciałabym zrobić na Wigilie do pracy takie ciacha dla każdego
Wprawdzie nie robilam w foremkach muffinkowych, ale mysle ze nie ma przeciwskazan.![]()
AgusiaSz @ 13 Dec 2006 napisał:
syso @ 14 Dec 2006 napisał:
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.