neteczka @ 26 Dec 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1554992I ja upiekłam na te Święta ten właśnie piernik.I innego już chyba nigdy nie zrobię.Będzie tylko ten,ten i ten.Dla nas idealny,przełożony domowymi powidłami.Aromatyczny,mięciutki,wilgotny.Nooo, niebo w gębie.Wszystkie inne pierniki rozłożył na łopatki
A robiłaś ten "dla cierpliwych" ?![]()
![]()
Cinka @ 26 Dec 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1555010A robiłaś ten "dla cierpliwych" ?![]()
Ten dla cierpliwych robiłam chyba ze dwa lata temu i powiem szczerze,że ten o wiele bardziej nam smakuje.O wiele bardziej!
neteczka @ 7 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1377161A ja już mój napoiłam.Wciągnął ze strzykawki 50-kę wódki z 50-ką kawy i nic nie przeciekło.Wstawiłam go znów na kolejny tydzień do lodówki.neteczka @ 14 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1379201Mój już dwukrotnie napity,przesmarowany powidłami i polany polewą.Jak tylko zastygnie znów wyląduje w lodówce.
Pokaż załącznik 79130Ooo tu robiłam.
neteczka @ 26 Dec 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1555014Ten dla cierpliwych robiłam chyba ze dwa lata temu i powiem szczerze,że ten o wiele bardziej nam smakuje.O wiele bardziej!O! no jakże to możliwe? muszę w takim razie w najbliższym czasie spróbować upiec ten, bo nie sądziłam że jakiś piernik może być lepszy niż cierpliwy![]()
Cinka @ 26 Dec 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1555017O! no jakże to możliwe? muszę w takim razie w najbliższym czasie spróbować upiec ten, bo nie sądziłam że jakiś piernik może być lepszy niż cierpliwy
Wiesz ile osób tyle gustów.Ten nam akurat lepiej posmakował- jest niesamowicie mięciutki,puszysty i wilgotny zarazem.No i piekąc go nie trzeba być w ogóle cierpliwymSpróbuj,na pewno nie pożałujesz.A jeżeli zupełnie nie trafi w wasze gusta,to podeślesz go do mnie.Będę niezmiernie rada![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.