Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
PIERNIKI
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Dorotka.p" data-source="post: 1628078" data-attributes="member: 5470"><p>Wystudziłam właśnie cukier rozpuszczony z masłem i miodem i zabieram się za zagniatanie ciasta. Ale miałam problemy z karmelizowaniem cukru, bo dwa razy mi skamieniał. A bardzo uważałam - dolałam do cukru odrobinę wody i cały czas delikatnie mieszałam. Co zrobiłam nie tak? Zastanawiam się czy to nie wina cukru?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dorotka.p, post: 1628078, member: 5470"] Wystudziłam właśnie cukier rozpuszczony z masłem i miodem i zabieram się za zagniatanie ciasta. Ale miałam problemy z karmelizowaniem cukru, bo dwa razy mi skamieniał. A bardzo uważałam - dolałam do cukru odrobinę wody i cały czas delikatnie mieszałam. Co zrobiłam nie tak? Zastanawiam się czy to nie wina cukru? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
PIERNIKI
Top
Bottom