Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
PIERNIKI
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1718534" data-attributes="member: 1024"><p>Mario, pierwsza część Twoich życzeń już się sprawdziła. Ślub był piękny, a wesele po prostu doskonałe. W ciągu ostatnich 30 lat byłam na takiej imprezie ze trzy razy i to dawno, nie znam obecnych trendów, więc może dlatego zakres i perfekcja przygotowań dokonanych przez dzieci wzbudziły mój podziw i zachwyt. Wszystko było dopracowane i dopięte na tak zwany ostatni guzik, eleganckie, zabawne i wzruszające. Młodzi pomyśleli o wszystkim i sprawili nam wiele miłych niespodzianek. Z emocji nie mogłam zasnąć, więc zamiast się przewracać z boku na bok w hotelowym łóżku, postanowiłam się podzielić z Wami świeżymi wrażeniami. Dziękuję za Wasze wsparcie i życzenia; to był naprawdę wyjątkowy dzień w naszym życiu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1718534, member: 1024"] Mario, pierwsza część Twoich życzeń już się sprawdziła. Ślub był piękny, a wesele po prostu doskonałe. W ciągu ostatnich 30 lat byłam na takiej imprezie ze trzy razy i to dawno, nie znam obecnych trendów, więc może dlatego zakres i perfekcja przygotowań dokonanych przez dzieci wzbudziły mój podziw i zachwyt. Wszystko było dopracowane i dopięte na tak zwany ostatni guzik, eleganckie, zabawne i wzruszające. Młodzi pomyśleli o wszystkim i sprawili nam wiele miłych niespodzianek. Z emocji nie mogłam zasnąć, więc zamiast się przewracać z boku na bok w hotelowym łóżku, postanowiłam się podzielić z Wami świeżymi wrażeniami. Dziękuję za Wasze wsparcie i życzenia; to był naprawdę wyjątkowy dzień w naszym życiu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
PIERNIKI
Bottom