ela-c @ 26 Nov 2005 napisał:index.php?act=findpost&pid=203537składniki:
farsz:
woreczek kaszy gryczanej (ok. 100g)-nie więcej
kostak białego sera ok.250g
sól, pieprz
mięta najlepiej swieża, ja daję sporo bo lubię
cebulka, pokrojona w kostę, podduszona
jajko
kaszę ugotowac w osolonej wodzie, połaczyc z serem (ser należy dokładnie rozgniesc), cebulką, miętą, doprawic pieprzem i solą.to jajko dajemy do farszu?
BeataSz @ 14 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=727744z farszu jak najbardziej można zrobić kotlety, może i można w toster włożyć i zapiec, nie wiem... ale to co jadłaś nie wyglądało jakby było smażone na tłuszczu??
ja nie daję
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.