Morella z "polskimi" z Polskiego sklepu - ja w ogle duzo jedzenia kupuje w polskim sklepie -- te amerykanskie to do makaronikow Bajaderki - ale do przepisow z Polski - polskie
Dziekuje asika za odpowiedzakurat w poblizu mnie jest tylko jeden sklep, ktory ma polska zywnosc i w nim kokosu nie ma
Tak wiec te pysznosci beda musialy poczekac![]()
![]()
morella a w jakim stanie mieszkasz??
moze ci podeslac cos ??
Rany dzieki belle za propozycje ale kawalek drogi od ciebie niestetyw NC tak wiec nie bede narazac cie na koszty. POstaram sie jeszcze poszukac w ruskich sklepach![]()
MOze tam znajde...
Pozdrawiam serdeczniei Jeszcze raz dzieki za propozycje![]()
Smażyć oddzielne małe kawałeczki,![]()
![]()
![]()
Normalnie musze to napisac...![]()
Kamila... ja juz tyle razy robilam tego kurczaka w wiorkach...- ale dopiero teraz widze, ze trzeba te kawaleczki smazyc oddzielnie...
Kurcze, szok![]()
![]()
![]()
Zawsze, po wymieszaniu miesa z tym ciastem, ladowalam wszystko na raz na patelnie i tak smazylam..- po jakims czasie, to sie samo "odlepialo"![]()
No jestem w szoku....![]()
![]()
![]()
![]()
Ale i tak za kazdym razem bylo pyszne....![]()
![]()
![]()
No to zdrowko za moj "refleks"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Powinno się łapać widelcem małe kawałki mięsa umaczane w cieście i wrzucać na gorący tłuszcz.
Przypraw mięso solą i pieprzem. Możesz użyć takich przypraw jakich używasz zwykle, co prawda smak będzie nieco inny, ale też będzie smaczne.
marghe @ 4 Jan 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=219096coś mi sie wydaje,ze dzis zrobię tego kuraka
bez paprykiW oryginale w przepisie są tylko pieczarki. Danie to podaje się właśnie z dodatkiem ryżu.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.